Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ, Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ (2020) My Donkey, my lover and I

 

Η ερωτευμένη και απελπισμένη Αντουανέτ αναζητά τον εραστή της στις διακοπές της, στο μέρος που θα τις κάνει και αυτός...

Η Καρολίν Βινιάλ στήνει μια πάρα πολύ ωραία και έξυπνη ρομαντική κομεντί ή αλλιώς πιο ευχάριστα road trip κομεντί και το αποτέλεσμα είναι πολύ ευχάριστο. Η Λορ Καλαμί η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο και με την σειρά Call my agent που πιστεύω οι περισσότεροι την ανακαλύψαμε εκεί στον ρόλο της γραμματέας και όχι μόνο αλλά και με την ταινία Full Time την οποία κράτησε μόνη της ολόκληρη και είναι από τις πιο καλές που έχω δεί το φετινό καλοκαίρι στο σινεμά, έχω ανεβάσει και σχετικό review για την ταινία αυτή, είναι πάρα πολύ καλή στον ρόλο της απεγνωσμένης ερωμένης και μας χαρίζει μερικές ωραίες κωμικές αλλά και πιο δραματικές στιγμές, δείγμα του ότι διαθέτει πολύ ταλέντο η Γαλλίδα αυτή ηθοποιός.


Φυσικά βοηθάει και ο αγαπημένος μας τετράποδος γαϊδουράκος ο οποίος την βάζει σε μπελάδες και προσωπικές αναζητήσεις. 

Η Λορ Καλαμί πήρε το βραβείο Σεζάρ καλύτερης γυναικείας ερμηνείας δικαίως θα λέγαμε και αυτό δείχνει όπως προανέφερα την εντυπωσιακή άνοδο που έχει τα τελευταία χρόνια η Γαλλίδα.

Η Αντουανέτ είναι πολύ ανοιχτή ως χαρακτήρας κάτι που την φέρνει σε δύσκολη θέση με τους υπόλοιπους συνταξιδιώτες της όταν τους λέει τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να κάνει το ταξίδι αυτό.

Σίγουρα είναι μια πολύ ευχάριστη επιλογή για το καλοκαίρι μιας και παίζεται ακόμα σε θερινά αλλά και γενικά για όποτε την δείτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου